BÖRJA VIKA NU
Hitta versionen av programvaran du föredra och kom igång. Att ladda ner Folding@home är helt gratis, enkelt att installera och säker att använda. 

Tillgänglig för:

Linux

Windows

Mac

GÅ MED I GEMENSKAPEN
Folding@home gemenskapen är spridet över oräkneliga forums, webbsidor och sociala medier.
Här är en lista på våra officiella kanaler.
För teknisk support: foldingforum.org

Facebook

Twitter

1 in a million

VARFÖR VI BEHÖVER DIG

Folding@home är ett projekt som är fokuserat på sjukdoms forskning. Problemet vi löser kräver så många data beräkningar och vi behöver din hjälp för att hitta läkemedel!

Bekämpa sjukdomar Tillsammans med oss.

Folding@home programvaran tillåter dig att dela din oanvända data kraft med oss – så vi kan forska fram ännu fler potentiella läkemedel.

VIKA?

Vika hänvisar till vägen hur människans proteiner viker sig i celler vilket din kropp är uppbyggd av. Vi litar på proteinerna att dom ska hålla oss friska och att bygga upp sig själva genom vikning. Men när dom miss viks, så kan det leda till allvarliga konsekvenser på en persons hälsa.

lag

Folding@home är nu baserad i Washingtons universitet i St. Louis medicinska fakulteten, under ledandet av Dr. Greg Bowman. Drs. John Chodera (MSKCC) och Vince Voelz (Temple Universitetet) är också aktiva i hanterade av projektet. Det är 3 laboratorium som primärt driver Folding@home./vc_column_text]